ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

  • Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Με πρωτοβουλία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του σωματείου, εκπροσώπων των παλαίμαχων και της διοίκησης του Γ.Α.Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.Οι διοικούντες αναφέρθηκαν στην διοικητική και αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται το σωματείο μετά την πολυετή κρίση που αντιμετώπισε και εξ αιτίας της οποίας η ομάδα οδηγήθηκε στις μικρές κατηγορίες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Οι εκπρόσωποι των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών κ.κ. Μαστρογιάννης, Λυκούδης, Μάλλιαρης, Ορφανίδης και Βαρδάκης, αναφέρθηκαν στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 92χρονα του Γ.Α.Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, που διοργανώνονται το 2019 και την επιθυμία τους να συμβάλλουν στην ομαλή και δημοκρατική λειτουργία του σωματείου, με στόχο να επανέλθει η ομάδα μας στο επίκεντρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επισήμαναν δε, την επιθυμία των Καισαριανιωτών να ενταχθούν ως μέλη στο σωματείο για να ενισχύσουν ηθικά, διοικητικά και οικονομικά την προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.

Διοικούντες και παλαίμαχοι συμφώνησαν να συνεργασθούν το επόμενο διάστημα στην κατεύθυνση να συσπειρωθεί ο κόσμος και οι τοπικές αρχές στο σωματείο και να ξεπεραστεί η κρίση που αντιμετωπίζει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, το αλλοτε το καμάρι της Καισαριανής.

 

Περισσότερες Φωτογραφίες

Επιστροφή σε : ΝΕΑ