8ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου

8ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου

  • Τετάετη 5 Ιουνίου 2019

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου (ΣΑΠΠΑΖ) με την αρωγή του Δήμου Ζωγράφου προκηρύσσει για το έτος 2019 την ετήσια δρομική γιορτή του Ζωγράφου την ονομασία 8ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Πρόκειται για δρομο απόστασης 10.5 χιλιομέτρων που απευθύνεται σε ερασιτέχνες δρομείς. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν επισης δορμος 5,5 χιλιομέτρων καθώς και δρομος 1.000 μέτρων για παιδιά. Και οι δύο διαδρομές (5,5 και 10,5 χλμ) παρουσιάζουν αρκετές κλίσεις και απευθύνονται σε συστηματικά προπονημένους αθλούμενους.


Η εκδήλωση αυτή, που πλέον έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται για 8η χρονιά είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και αποτελεί τη συμβολή του ΣΑΠΠΑΖ στη λαϊκή δρομική κοινότητα, που διευρύνεται συνεχώς και στόχο έχει να προβάλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία διεξαγωγής μιας δρομικής γιορτής στην τοπική κοινότητα, ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλούμενους, θεατές και πολίτες.

 

 

 

Επιστροφή σε : ΝΕΑ