Μαγειρεύουμε ''πετρόσουπα'' στο Αισθητικό Δάσος Καισαριανής, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Μαγειρεύουμε ''πετρόσουπα'' στο Αισθητικό Δάσος Καισαριανής, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

  • Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

''Το να είναι κανείς ευτυχισμένος είναι τόσο απλό,
όσο και το να φτιάξει μια… πετρόσουπα!''

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, στις 11.00 το πρωί, ελάτε να ''ζωντανέψουμε'' το γνωστό παραδοσιακό παραμύθι Η Πετρόσουπα, στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού!
Ελάτε να συνεργαστούμε για να μαγειρέψουμε και να γευτούμε τη δική μας νόστιμη ''οικογενειακή'' σούπα και να επισκεφθούμε το φυτώριο της Φιλοδασικής για να ανακαλύψουμε ποια λαχανικά φυτρώνουν αυτή την εποχή στον εκπαιδευτικό λαχανόκηπο.

Για να γίνει ακόμα πιο νόστιμη η σούπα μας, η κάθε οικογένεια μπορεί να φέρει μαζί της το αγαπημένο της λαχανικό της εποχής, πλυμένο και καθαρισμένο!

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής. Επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά στη φύση, μέσα από τα σχολικά και τα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει.

Η οικονομική συμμετοχή, με την μορφή δωρεάς, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής για την διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

Για τις οικογενειακές και τις σχολικές, εκπαιδευτικές δράσεις της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, την ευθύνη σχεδιασμού και οργάνωσης έχει η παιδαγωγός Ρόζα Τριανταφυλλίδη, ενώ υπεύθυνη συντονισμού είναι η παιδοψυχολόγος Κατερίνα Λιάπη.

Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ:
Δηλώστε απαραίτητα την συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Επιστροφή σε : ΝΕΑ