Ποδαρικό στο δάσος του Υμηττού από τη ΦΙΛΟΔΑΣΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ

Ποδαρικό στο δάσος του Υμηττού από τη ΦΙΛΟΔΑΣΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ

  • Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στις 16.00, η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, για να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό της νέας χρονιάς στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού!

Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)
ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ:
Δηλώστε απαραίτητα την συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ:
Νερό, άνετα ρούχα (ανάλογα με τον καιρό) και παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό.

Ντυθείτε ζεστά κι ελάτε να περιηγηθούμε στο χειμωνιάτικο τοπίο του δάσους για να θυμηθούμε ελληνικά έθιμα της αρχής του χρόνου που φέρνουν καλοτυχία και αφθονία, να τραγουδήσουμε παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να ανταλλάξουμε «οικογενειακές» ευχές!

Ελάτε να μοιραστούμε γευστική βασιλόπιτα για το καλό του χρόνου και μυρωδάτο τσάι από βότανα του Φυτωρίου της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών!

Η τυχερή οικογένεια της χρονιάς που θα κερδίσει το «φλουρί» της βασιλόπιτας θα πάρει δώρο ένα δενδρύλλιο από το Φυτώριο, που θα φυτέψει και θα φροντίζει στο σπίτι.

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής. Επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά στη φύση, μέσα από τα σχολικά και τα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει.

Η οικονομική συμμετοχή, με την μορφή δωρεάς, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής για την διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

 

 


 

Επιστροφή σε : ΝΕΑ