''Ένα Δάσος Γεννιέται'' στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού

''Ένα Δάσος Γεννιέται'' στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού

  • Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στις 11.00 το πρωί ελάτε να κάνουμε ένα… οικογενειακό ταξίδι στον χρόνο, ''τότε που οι παππούδες κι οι γιαγιάδες ήταν μωρά''! Ελάτε να ανακαλύψουμε το μυστικό της γέννησης του Αισθητικού Δάσους!

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ:
Δηλώστε απαραίτητα την συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Ελάτε να μάθουμε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό το δάσος δημιουργήθηκε και να τιμήσουμε όλους όσους κάποτε εργάστηκαν για τη δημιουργία του, αλλά κι αυτούς που σήμερα το συντηρούν και το φροντίζουν!

Στο τέλος της συνάντησής μας, θα μοιραστούμε το φθινοπωρινό ''ψωμί της συγκομιδής'' και μυρωδάτο τσάι από αρωματικά βότανα του Φυτωρίου της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών!

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής. Επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά στη φύση, μέσα από τα σχολικά και τα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει.

Η οικονομική συμμετοχή, με την μορφή δωρεάς, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών για την διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

Για τις εκπαιδευτικές δράσεις της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, υπεύθυνη σχεδιασμού και οργάνωσης είναι η παιδαγωγός Ρόζα Τριανταφυλλίδη, ενώ υπεύθυνη συντονισμού είναι η παιδοψυχολόγος Κατερίνα Λιάπη.

 

Επιστροφή σε : ΝΕΑ