Αν ήμουν μέλισσα, στον Υμηττό!

Αν ήμουν μέλισσα, στον Υμηττό!

  • Τετάρτη 24 Μαίου 2017

''Μικρή-μικρή νοικοκυρά, μεγάλη πίτα φτιάχνει! Τι είναι;''

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών προσκαλεί γονείς και παιδιά, όλη την οικογένεια μαζί, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού, για να ανακαλύψουν έναν καινούριο κόσμο, αυτόν της κυψέλης.

Το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 11.00 το πρωί, πίσω από τη Μονή Καισαριανής, θα στηθεί ένα θεατρικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια, με θέμα τη μέλισσα και τη θαυμαστή ζωή της κυψέλης!

Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)


ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ:
Δηλώστε απαραίτητα την συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
 

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ:
Νερό, άνετα ρούχα (ανάλογα με τον καιρό) και παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό

Μικροί και μεγάλοι, θα αναζητήσουν τα ίχνη της μέλισσας και των συγγενών της, στα αγριολούλουδα του Αισθητικού Δάσους, θα μάθουν τα μυστικά της και θα εμπνευστούν μια οικογενειακή ιστορία για τις μέλισσες!

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά στη φύση, μέσα από τα σχολικά και τα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει.

Η οικονομική συμμετοχή, με την μορφή δωρεάς, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών για την διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.


Τις σχολικές και οικογενειακές δημιουργικές δραστηριότητες της Φιλοδασικής συντονίζουν η παιδαγωγός κα Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα Κατερίνα Λιάπη.

 

 

 

 

Επιστροφή σε : ΝΕΑ