Μες του Μαγιού τις μυρωδιές... ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ

Μες του Μαγιού τις μυρωδιές... ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ

  • Πέμπτη 4 Μαίου 2017

Μια ακόμα ανοιξιάτικη, οικογενειακή εξόρμηση στο ολάνθιστο τοπίο του Αισθητικού Δάσους Υμηττού προτείνει η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών για το Σάββατο 6 Μαΐου 2017.

 Γονείς και παιδιά θα περπατήσουν στο βουνό, θα γνωρίσουν και θα αναγνωρίσουν μυρωδιές και λουλούδια της άνοιξης.

Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)
ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ:
Δηλώστε απαραίτητα την συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
 

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ:
Νερό, άνετα ρούχα (ανάλογα με τον καιρό) και παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό

Μια βόλτα στο ανθισμένο τοπίο, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού, με ιστορίες και τραγούδια για τα λουλούδια, με χρώματα και αρώματα του Μάη… Η κάθε οικογένεια θα έχει την ευκαιρία να εμπνευστεί και να δημιουργήσει ένα μοναδικό έργο τέχνης και, φεύγοντας, θα φυτέψει ένα ανοιξιάτικο λουλούδι σε ένα γλαστράκι το οποίο θα πάρει μαζί, για να το φροντίζει στο σπίτι.

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής. Επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά στη φύση, μέσα από τα σχολικά και τα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει.

Η οικονομική συμμετοχή, με την μορφή δωρεάς, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών για την διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

Τις σχολικές και οικογενειακές δημιουργικές δραστηριότητες της Φιλοδασικής συντονίζουν η παιδαγωγός κα Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα Κατερίνα Λιάπη.

 

Επιστροφή σε : ΝΕΑ