Φτερωτοί επισκέπτες στον Υμηττό

Φτερωτοί επισκέπτες στον Υμηττό

  • Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 από τις 11 π.μ. έως τις 1 μ.μ.

Γνωρίζουμε παρέα με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, τους φτερωτούς επισκέπτες της ¶νοιξης! Μαθαίνουμε για το μακρινό τους ταξίδι, ανακαλύπτουμε τι μας προσφέρουν και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γι’ αυτούς!

Περπατώντας στα μονοπάτια του Αισθητικού Δάσους Υμηττού, αναζητάμε τα ίχνη τους, συλλέγουμε υλικά από τη φύση και μαζί, γονείς και παιδιά, δημιουργούμε τις δικές μας φωλιές.

Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)
 

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ:
Δηλώστε απαραίτητα την συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
 

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ:
Νερό, άνετα ρούχα (ανάλογα με τον καιρό) παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό, γύρω από την Μονή Καισαριανής. Επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά στη φύση, μέσα από τα σχολικά και τα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει.

Η οικονομική συμμετοχή, με την μορφή δωρεάς, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών για την διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

Τις σχολικές και οικογενειακές δημιουργικές δραστηριότητες της Φιλοδασικής συντονίζουν η παιδαγωγός κα Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα Κατερίνα Λιάπη.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Επιστροφή σε : ΝΕΑ