Σχολικοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου

Σχολικοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου

  • Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Στο χώρο του ''Θυσιαστηρίου της Λευτεριάς'' διεξήχθησαν την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, Αγώνες Δρόμου Ανωμάλου Εδάφους για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Σχολείων της Καισαριανής.

Τους αγώνες διοργάνωσαν ο Δήμος Καισαριανής και το Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής ''ΝΗΑΡ-ΗΣΤ'' .

  Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές, στο πλαίσιο της συνολικής ανάδειξης και αξιοποίησης του Σκοπευτηρίου ως χώρου ιστορικής μνήμης, πολιτισμού και αθλητισμού για τους κατοίκους της Καισαριανής και έλαβαν μέρος πάνω από 120 μαθητές από τα σχολεία της Καισαριανής. 

Οι διαδρομές στις οποίες θα διαγωνίστηκαν είναι:

500m για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού
1500m για τους μαθητές των Γυμνασίων

Η εκκίνηση έγινε από το ύψος του Μουσείου ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στις 10.00π.μ. και μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδρομών ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων στους τρεις πρώτους από κάθε κατηγορία και δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, ο Κώστας Γαβριλάκης Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού, ο Μανόλης Καραβασίλης εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Αθλητισμό, ο Μάντης Βασίλειος, διευθυντής του Π.Π.Δ.Γ Καισαριανής ''ΝΗΑΡ-ΗΣΤ'' και η Τσιάκου Δήμητρα, γυμνάστρια και πρωταθλήτρια στους δρόμους αντοχής.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Επιστροφή σε : ΝΕΑ