''Ρούλης ο Σαλιγκαρούλης'' από την Κατερίνα Αμουργιανού

''Ρούλης ο Σαλιγκαρούλης'' από την Κατερίνα Αμουργιανού

  • Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

 

Η πρώτη συγγραφική προσπάθεια της Κατερίνας Αμουργιανού με το παιδικό  βιβλίο - παραμύθι  ''Ρούλης ο Σαλιγκαρούλης'' παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής.

 

Η Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή και είναι  κόρη του Αντώνη Αμουργιανού και της Θεμελίνας Αντ. Ζερβού. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φ.Π.Ψ. της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και επειδή είχε μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, μετά το τέλος των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο, φοίτησε σε ιδιωτική Σχολή Βρεφονηπιοκόμων και σήμερα εργάζεται ως Βρεφονηπιοκόμος σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Δήμου της Αττικής.

 

 

Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Σπύρος Τζόκας, Πανεπιστημιακός και πρώην Δήμαρχος Καισαριανής και νυν Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής, η κ. Δέσποινα Παρασκευά, πρώην Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Υγείας του Δήμου Καισαριανής «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ», η κ. Γεθσημανή Γραφίδου, Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής, τέως υπεύθυνη προσχολικής αγωγής Δήμου Καισαριανής και η κ. Κουτούζη-Αλούπη Θεμελίνα, φιλόλογος, οι οποίοι παρουσίασαν το βιβλίο με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια.

 

 

 Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, ο κ. Νίκος Βερλέκης, ηθοποιός, σκηνοθέτης και πρώην Αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής, διάβασε απόσπασμα του βιβλίου.

 

Συγχαρητήρια Κατερίνα! Καλοτάξιδο!

Επιστροφή σε : ΝΕΑ