Μ΄αγιόκλημα και γιασεμιά η πρεμιέρα του Cine ΑΙΟΛΙΑ

Μ΄αγιόκλημα και γιασεμιά η πρεμιέρα του Cine ΑΙΟΛΙΑ

  • Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Μία υπέροχη βραδιά κάτω από το φως των αστεριών πέρασαν όσοι βρέθηκαν χτες στην πρεμιέρα του Δημοτικού Κινηματογράφου Καισαριανής ‘’ΑΙΟΛΙΑ’’


Ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά η κεντρική λεωφόρος έβραζε από τη ζέστη, η δροσιά που κατέβαζε ο Υμηττός μέσα στο σινεμά, με το αγιόκλημα τριγύρω και τη μυρωδιά του γιασεμιού να απλώνεται, μας έκαναν να ξεχάσουμε τα προβλήματα της ημέρας και χαλαρώσουμε πραγματικά, σ΄ έναν καθαρό και προσεγμένο χώρο.

Μέσα στο σινεμά είδαμε πολλούς καισαριανιώτες και όχι μόνο. Είχαν έρθει κι από άλλες περιοχές για να ''πάρουν'' λίγο από το φρέσκο αέρα της Καισαριανής μας!


Αναπαυτικές πολυθρόνες με τραπεζάκια που πάνω τους είχαν κεράκια σιτρονέλλας για τα κουνούπια(!), ποπ- κόρν από το κυλικείο και δροσερό νεράκι σε οικονομικές τιμές …είδα και κάποιους να τρώνε καλαμάκια σουβλάκι αλλά και ταπεράκια με το βραδινό φαγητό από το σπίτι (γιατί όχι;) Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!


Στο τέλος της προβολής, τα πηγαδάκια που είχαν στηθεί έξω από το χώρο μόνο καλά λόγια είχαν να πουν…
Α! ξέχασα και κάτι σημαντικό για τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε: Κάθε Δευτέρα η είσοδος είναι δωρεάν! ...και τις υπόλοιπες ημέρες 5 ευρώ!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

(Κάθε εβδομάδα η ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ θα σας ενημερώνει για τον νέο πρόγραμμα)

 

Επιστροφή σε : ΝΕΑ