ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ...ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ...ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ

  • Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου 1974, ο Θοδωρής Αρεστός φάνηκε ότι είχε καλλιτεχνική κλίση από νωρίς αφού σε μικρή ηλικία πήρε το Α’ βραβείο ζωγραφικής σε 2 πανελλήνιους διαγωνισμούς.
Ηθοποιός (Α’ βραβείο ανδρικού ρόλου στο 25ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου), ποιητής (Α’ βραβείο ποίησης για το ποιήμα «Μητέρα Γαία»), τραγουδιστής, μουσικός, στιχουργός, συγγραφέας και κατασκευαστής σκηνικών, ήταν πάντα το αγαπημένο παιδί της γειτονιάς και της παρέας.
Παππούς του ο γνωστός καισαριανιώτης Νίκος Τσουλόπουλος, από τους καλύτερους αναβάτες (προπολεμικά) στον ιππόδρομο. «Πρόλαβα την Καισαριανή την εποχή που ο κόσμος κοιμόταν με τις πόρτες ανοιχτές» μας λέει, «θυμάμαι ότι η Κυριακή ήταν γιορτή! Ο κόσμος έβγαινε έξω κι ας μην είχε λεφτά… ξεκινούσαν το πρωί για εκδρομή στο βουνό και γύριζαν το βράδυ με τραγούδια!»
Αυτό τον καιρό ο Θοδωρής παίζει με τη θεατρική ομάδα 6artΙΣΟΙ στη θεατρικομουσικοχορευτική παράσταση ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, αφιερωμένη στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και τα μεγαθήρια που έπαιξαν. Ταυτόχρονα, είναι βοηθός σκηνοθέτη στην ομάδα του Τάσσου Λέρτα, στην θεατρική παράσταση ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΨΕΥΤΗ, με τους Νίτα Παγώνη και Βύρων Κολάση
 

Περισσότερες Φωτογραφίες

Επιστροφή σε : ΝΕΑ