Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις μετά μουσικής στο ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις μετά μουσικής στο ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

  • Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Δεκάδες δημότες της Καισαριανής έσπευσαν να κάνουν δωρεάν τις ιατρικές τους εξετάσεις και μάλιστα μετά μουσικής

Η δράση ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019 με πρώτο τον Δήμαρχο Καισαριανής Χρήστο Βοσκόπουλο που έκανε τις προληπτικές του εξετάσεις και γρήγορα η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα, γέμισε με κόσμο.

Η υπεύθυνη του ΙΑΣΙΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ κα Θεοτόκη Ντόλπατση επέβλεψε το πρόγραμμα και συντόνισε άψογα τη δράση με αποτέλεσμα να  μην υπάρχει μεγάλη αναμονή.

Στο πιάνο, εθελοντικά, ο καισαριανιώτης μουσικός Γιώργος Γουρζουλίδης απάλυνε με τις γλυκές του μελωδίες το άγχος των εξεταζομένων. Είναι γνωστό ότι σε πολλές Ευρωπαικές χώρες η μουσική ακούγεται σ’ όλα τα μέρη ενός νοσοκομείου, από τα χειρουργεία και τους θαλάμους των ασθενών μέχρι και εξωτερικά ιατρεία  γιατί αποδείχθηκε ότι χαλαρώνει τους ασθενείς και το προσωπικό.

Η δράση περιελάμβανε
 Καρδιογράφημα.
 Υπέρηχο Θυρεοειδούς.                                                                                                                                                                                                     Μετρήσεις Οξυγόνου αίματος, Αρτηριακής πιέσεως, Σακχάρου, Χοληστερίνης και Τριγλυκεριδίων.                                                                   Εκτιμήσεις και Συμβουλές από Ειδικούς: Καρδιολόγο, Ειδικό Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων (με εξειδικευμένη χειρουργική εκτίμηση Θυρεοειδούς Αδένα και Παραθυρεοειδών Αδένων)

Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις ήταν υπό την Αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ με την ευγενική χορηγία του Ιάσιου Θεραπευτηρίου - Γενική Κλινική Καλλιθέας και την προσφορά των κκ Αθανασίας και Μαρίας Πανδή


 

Επιστροφή σε : ΝΕΑ